Act Yourself

HERBRONNEN OP MAAT

 

De DVL Groep biedt organisaties en managementteams uitgebreide mogelijkheden om in alle rust en met harde focus te werken aan:

 

 

* Veranderstrategie√ęn
Samen met trainingsbureaus uit onze alliantie bezitten wij een schat aan expertise op het gebied van verandertrajecten en cultuurverandering binnen bedrijven. Wij kunnen uw vraag op talrijke manieren ondersteunen.

 

* Teambuilding

Waarin een eigen theaterstuk of films gemaakt wordt onder deskundige begeleiding. Van het schrijven van een script/scenario tot het regisseren van scènes en het monte-ren van films.

 

* Brainstormsessies

De DVL Groep beschikt over een grote diversiteit aan moge-lijkheden die ter inspiratie kunnen dienen voor uw noodzake-lijke ‚Äúpas op de plaats‚ÄĚ. Invulling van de week gebeurt ui-teraard in overleg.

 

* Act Yourself Trainingen (AYT)

Met behulp van speltechnieken wordt op een onconventionele manier ingegaan op de communicatieve aspecten die horen bij een beoogde cultuuromslag of verandertraject.

 

 

Deelnemers verblijven op CAMPING REDONDO. Daar worden de heerlijkste maaltijden geserveerd en is er in het zwembad en in de bar volop gelegenheid om bij te komen van een dag hard werken.

 

Zie ook : www.actyourself.nl

www.campingredondo.com